Yksi maakunnallinen matka on takana päin, koulu ja take-treenit alkaneet, neuleet edistyneet, kuvia otettu ja postia saatu.

Siinä pikainen kertaus tämän viikon tapahtumista. Seuraavaksi näytillä erittäin pieni osa viime viikonlopun saaliista:

882815.jpg

Vihreästä vyyhdistä OnLinen sukkalankaa viimevuotisissa väreissä (värit 872 ja 916). Eebenpuiset ja bambuiset sukkapuikot ja bambuiset sormikaspuikot. Onkos nuo sormikaspuikot nyt tarpeeksi pitkät että voi kutoa koko sormikkaan vai vain sormia varten? hmm... Loput on salaista ;-D Muut kulutusiloittelutuotteet sisälsivät lähinnä muuhun elämään liittyvää tavaraa; Happy Potter & the Prisoner of Azkaban (nyt puuttuu enää ykkösosa, senkin haluan alkukielellä hommata joskus), Gilmoren tyttöjen kolmas tuotantokausi... vaatteita... Niin että tili tuli ja tili meni sen siliän tien!

Neulomusrintamalle kuuluu ihan hyvää -eilen ja toissapäivänä sain tylsien luentojen aikana edistystä aikaan kämmekkäiden suhteen. Toinen odottaa vielä lankojen päättelyä, toinen on muutamankierroksen pässä peukalonkiilasta.

882819.jpg

Sisko luki viikonloppuna tuota ohjetta ja mietti että mitä tuo endpaper-sana tarkoittaa. Mie tarkistin sen sitten luotettavasta tietolähteestä Wikipediasta ja totesin että se on sitä kirjan sisäkansiin liimattavaa paperia. Vanhoissa kirjoissahan näkee tuommoista kuviollista paperia, nykyisin harvemmin (paitsi ehkä lastenkirjoissa??).

Tänään ei ole ollut neulomisonnea, vaan olen istunut auton takapenkillä kello seitsemästä alkaen. Kahdelta oltiin jälleen kotona kolmen taekwon-do-näytöksen jälkeen. Täytyy sanoa että koskaan ennen en ole joutunut nimmareita jakamaan (lue: saanut jakaa). Lapset ovat kiitollista yleisöä =D

Mutta, nuutuneena kotiinpalatessani (kyllä tuollainenkin pätkä saa väsymään, vaikka yksi näytös on vain noin 20 min pitkä!) postiluukusta oli pudonnut kirje! Jes!

882817.jpg

SNY:ltä pieni muistutus itsestään. Mukana kortti, "teetä" (herbal infusions) ja All Saintsin pinkki sinkku. Kiitti SNY! Ja sininen paketti on tullut perille, mie en vain ole itse sitä vielä nähnyt, oli mennyt vielä vanhempien osoitteeseen, mutta huomenna mie sen saan!

t. Hansu