Rovaniemellä ovat neulojat tavanneet tänään kahdestikin; minä ja Muoriska ensiksi alkuiltapäivästä. Istuimme uudistuneessa/ uudessa kavila Pregossa. Tykkäsin paikasta, jotenkin enämpi moderni kuin vanha Pullapiika joka siinä oli vielä alkusyksystä.

Kuitenkin, neulottiin (juu, minäkin, julkisesti! Jee!) ja vaihdettiin kuulumisia. Kivaa oli! Toivottavasti sitten myöhemmin iltapäivälläkin oli kivaa ja saadaan Tammikuussa suurempi porukka kasaan!

Nyt taas neulerintamalla tapahtuu jotain, jätin tältä päivältä kouluhommat huomiseen (älä tee tänään mitään, mitä et voisi hoppuilla huomennakin). Toki olin luennoilla. Ja sillä toisella luennolla, jonka vuoksi toinen neuletapaaminen piti jättää väliin, kerrottiin että muuten, kaksi poissaoloa sallittu. Ja kertaakaan en ollut siellä kuin fyysisesti läsnä kumminkaan... No, tulipahan käytyä kumminkin, varman päälle on kai parempi kuin hilkulla?!?

Toisen siskonpojan Jussisukka etenee hitaasti, mutta varmasti. Saa nähdä, jääkö sekin parittomaksi niin kuin eräs Jaywalker..... Eilen illalla aloitin itelleni sen Teddy-neuletakin. Ihana neuloa jotain isoilla puikoilla paksusta langasta. Edistyksen oikeasti näkee! heh! Toista kuin eräs maasto-Thuja-sukka Nallesta.

Keskiviikon riennoista,
-H-