Tiistaina jälleen uusia kasvoja eri blogeille. Eli Rovaniemen kolmas neulebloggareiden tapaaminen. Kiva oli tavata, toivottavasti näemme ensi kuussa uudelleen!

Tuon kokoontumisen jälkeen päättely- ja unettomuuskeiju tulivat yhtä aikaa vierailulle ja sain seuraavat valmiiksi:

349960.jpg
Sormikkaat Ailin lapasten ohjeella
Seiskaveikasta 3½ puikoilla

Ailin lapaset ovat oikein kivat tehdä, etenevät joutuisaan ja teen kyllä varmasti toisetkin. Seuraavat lapaset tulevat kuitenkin näistä:

349962.jpg
Eksyin Tehdasasuun ja mukaan lähti kaksi kerää
mustaa Novitan Huopasta ja muita tarvikkeita

Tarkoitus tehdä avomiehelle huovutetut lapaset näistä. Ääni ei kyllä ollut kellossa kovin vastaanottavainen noiden omien sormikkaideni jälkeen: "Mutta kun minäkin haluan jotain kuvioita niihin!" Jaaha.... Muuttui kyllä kun muistutin kuinka hän havitteli minun omia huovutettuja lapasiani...

Seuraavista taas olisi tarkoitus tulla Sariannan Pavonis-huivi (ohje hänen bloginsa sivupalkissa).
349973.jpg
Floricaa, Floricaa

Kummipojan villapaidasta ylijääneitä lankoja. Toivottavasti osaan, kovasti olen jo harjoitellut vanhoilla Seitsemän veljeksen jämäpätkillä. Tuossa on siis vaaleansinistä reilut kaksi kerää, yksi kerä mustaa ja tummansinistä. Pavonis kun alkaa keskeltä, niin ehkä saan väritkin vaihtumaan sillai sopivasti kerroksen alussa. Toivossahan on erittäin hyvä elää, kuten lapamatokin on joskus todennut...

Loppuviikko menee kuitenkin näiden kanssa:
349982.jpg
Jaywalkerit 7-Veljestä moni/vankilaraita

Arvatenkaan en taaskaan ole viikonloppuna Joulupukin kaupungissa tavoitettavissa, vaan matkustan ympäri maailmaa. ;-D Huomenna lähden Ouluun ja lauantain vietän tuomarikoulutuksessa Tiernakaupungissa ja sunnuntaina perinteinen Koillismaan kierros.

Lupaan yrittää nostaa päivitystahtiani, ihan nolottaa kun saan tehtyä noin yhden päivityksen viikossa.
-H-