Ei neulomista täällä päin!

Viikonloppu oli aivan upea! Perjantaina oltiin perillä Leiripaikkakunnalla joskus puolen yön jälkeen ja omaan majapaikkaani Kuusankievariin pääsin yhdeltä. Olihan siinä tarkoitus suihkuunkin mennä, mutta kah, olin nohtanut pyyhkeen kotiin! Ja aamulla tarkemmin katsottunani olin jättänyt myös hammassuojat kotiin, samoin verkkarit ja puolet valmiiksi ostetuista eväistä. Mutta ei hätää, kauppoja oli lähellä ja hankin leiripyyhkeen Tiinan torilta ;-D ja ruokaakin sai kaupasta.

Harjoitukset oli ihanan monipuolisia, ei ehtinyt kyllästymään ollenkaan. Lauantaina tehtiin potkuharjoituksia ja lyöntisarjoja. Illalla oli vyökoe rankan ja hikisen treenin päätteeksi. Arvatkaa, arvoisat lukijat, kuka nakitettiin sinne märkä puku päällä sihteeriksi. Reippaat neljä tuntia suoraan ilmastointireikien alla Kittilän lukion salissa. hrrrrr... pakkasi palelemaan. Sukat sain onneksi jalkaan. :-D Oma opettajani vaan totes että kyllä te nykyajan nuoret jaksatte valittaa (ai juu, a hänellä on ikää 24 vee... ;-D). Mutta oli se kivaa silti!! Ei itse harjoituksia vetäessä silleen näe sitä tasoa mikä on olemassa, mutta nyt kun tuo otos oli silleen maantieteellisesti laaja, näki missä ollaan meidän seurassa parhaalla tolalla. Tuntui vain jotenkin kummalta että minut pistettiin siihen hommaan koska olen "nuorin" mustista vöistä tällä hetkellä -vaikkakin iältäni kolmanneksi vanhin... Mutta en valita, keväällä se on kuitenkin taas edessä.

Sunnuntaina päästiin sitten oikeasti ottelemaan, mutta jotenkin tuntui, että jotain jäi puuttumaan. Mie olen vaan liian lyhyt niihen hommiin. Vaikka toisaalta päävalmentaja on minuakin lyhyempi mies (!!) ja noita ulottuvuusjuttuja käytiin kyllä koko ajan läpi, ei se mennyt selkäytimeen saman tien. Ja ikäkin alkaa painaa. Hienoa katsoa noita alle 18-vuotiaita poikia joilla fysiikka on ensinnäkin mahtavassa kunnossa ja toiseksi motoriikkaa on tämän lajin uitteissa kehitetty. Wau, kyllä siinä tulee itelle sellanen olo että ton mustan vyön olen saanu Anttilan postimyynnistä... hmmm...

Kiitos niille joilla kärsivällisyys riitti tänne asti!
-H-