Työhommatkin tuli tältä syksyltä tehtyä eilen Koillismaan kierroksella, viimeisen kerran pääsin itse treenaamaan lauantain Länsi-Lapin kierroksella... Maakunnissa on siis jälleen matkailtu. Kittilän lentoaseman ohi körötellessä sieltä tuli bussilasteittain autoja, jota Ruotsin puolelta oli värvätty autoja. Monta lentokoneen pyrstöä näky olevan odottelemassa paluumatkustajia ja yksi lisäkone laskeutui sillä aikaa kun ajeltiin ohi ja toinen taisi noustakin.

Kaikkein parasta lauantaissa oli kumminkin se, että aamulla sälekaihtmia raottaessa näin että meille oli tullut lunta!!! Ja pakkastakin oli seitsemisen astetta. Muoniossa olikin sitten tolkun kelit ja 24 astetta miinuksella. Siihen suuntaan ollaan vissiin täällä Rovaniemelläkin menossa.

Sen verran olen ehtinyt neuloa, että omassa neuletakissa on etukpl:t ja takakpl valmiina, hihoista neulottu kai kaks krs.....

Tänään haen itelleni tukipohjalliset, enkä kai sen jälkeen enää pidä nättejä sandaaleja tai avokorkkareita. Vahingon välttämiseksi. Mutta pääsen taas juoksulenkille!!

-H-