Nyt on saumat tapeltu kokonaan yhteen ja oon ihan tyytyväinen lopputulokseen. Saanen esitellä:

271498.jpg
Traktoripusero

Malli: Novitasta vuodelta XX -Terrieripuseron malli, kuva oma
Koko: 110 cm
Lanka Novitan Florica kaksinkertaisena
Puikot 4,5 ja 5 mm
Langan menekki: Kinkkisempi kysymys. Pitäs olla talousvaaka että tietäsin. Sinistä noin neljä kerää, koska yksi jäi kokonaan koskemattomaksi, muista väreistä himpun verran yhdestä kerästä/väri.

Sanon vaan, että tuo Florica on miellyttävämpi ja pehmeämpi lanka kaksin- kuin yksinkertaisena. Kuvassa paita näyttää hassulta, koska roikkuu aikuisten henkarissa... Kunnon lihaskimppu muksu sais olla että tuolta näyttäis sitten päällä :-D Ja vaikka kuvattu puoliltapäivin, luonnon valoa on erittäin heikosti saatavilla näin marraskuussa, joten ymmärtänette..

Vaikka ehkä ei ole niitä hienoimpia mestariteoksia, niin olen kumminkin tyytyväinen. Moneen kertaan teki jo mieli heittää marinoitumaan kaapin perälle, mutta en sitten antanut periksi. Projektissa menikin vähän kauemmin kuin mitä ajattelin. Takakappalehan valmistui yhdessä viikonlopussa Gilmoren tyttöjä katsoen, etukpl otti jo vähän enemmän sisua. Hihat valmistui kivuttomasti, kun tein molemmat yhtäaikaa samalla pyöröllä. Se kasaaminen sitten otti hermoja, kun en ennemmin ole mitään kasattavaa neulonut, niin piti kaikki ompelemisjutut opetella siinä tehdessä.

Ja kohtaloa uhmaten:

271506.jpg
Thujan varsi
Pinta ei tietystikään näy, kuten ei koskaan kun yritän sitä omista tekeleistäni saada esiin, mutta ei se mitään. Nalle on ohutta ja kovaa lankaa. Millä sen saisi sitten käyttöä ajatellen mukavammaksi? Noista tulee kuitenkin ohuet ja myötäilevät sukat. Saajalleen toivottavasti kivat käytössä, vaikka monen silmää tuo värimaailma voi aristaakin..

Siivouspäivä, joten Napapiiri vaikenee tältä erää.
-H-

ps. Matamin kokeeluja-blogissa on ilmoittautuminen yhteen kivaan juttuun! Linkki menee asiaa käsittelevään kirjoitukseen, vaikka ilmoittautuminen on muualla... *tekniikan ihmelapsi linkittää miten osaan*