Viimeinen lomapäivä, kotona ollaan! Eilen näin telkkarista vielä Pitkiksen kaks ekaa heittoa (ja melkein myöhästyin koneesta sen takia... huuuups!) ja lentokoneessa kapteeni ilmoitti sitten juuri ennen lähtöä tervetulotoivotusten lomassa että Ilmajoen Tero Pitkämäki oli voittanut MM-kultaa! Kauden vastoinkäymisten jäleen kyllä suon tuon onnistumisen hänelle! Onnea!

Niin, taisin luvata jotain neulomiseen liittyvääkin tälle kerralle?? No, kamerassa ei ole ainuttakaan uutta kuvaa ja kaapeli on taas ties missä (Tosiaan, remppa on vielä kesken, suuri tavoite on saada olkkarikin asumiskuntoon loppuviikkoon mennessä..)... Mutta matkalta tarttui mukaan kaikenlaista, mm. Sukkasatoa varten sukkapuikkoja ja myös sukkalankaa. Hakaniemen hallista ;-D Ja sitten tietysti sellaisia ihmeellisyyksiä kuin valmisvaatteita... (Ihan niin kuin niitä ei täältä sais.. samoja liikkeitä niitä on Rovaniemelläkin, heh heh) Valmiiksi yritän ennen sukkien aloittamista saattaa Endpaper mittsit ja Syncopated piponi.

So, it's my last day of summer holiday (yeah, go on and laugh, who else would call a week off a summer holiday??? haha) and I got back from Helsinki yesterday. I visited my sister and almost got late from my plane back to Rovaniemi bcs I was watching Men's Javelin throw Final's on TV - I saw Tero Pitkämäki's two forst attempts -goo ones!! HE won! And heard the good news on the plane when the captain was welcoming the passengers.

I also might have promised you some knitting content... well, sorry! There are new goods in our household -both natural fibres and man-made (mainly new clothes..). I'll have some material to enter the sock harvest plus new dpns. But I'll revert soon with pictures (need to finish Endpaper mitts and the Syncopated hat)

-H-