En ole vilautellut tai tarinoinut vähään aikaan mitään mistään käsityöhommeleista -mitään ei siis ole valmistunut, mutta aloitettu on...

216996.jpg
Penobscot Silk Scarf IK:sta
Materiaali valkoinen Wool ja työkaluina 3½ puikot. Aloitin autossa sunnuntaina pyöröllä, mutta pyöröä voidan tarvia myöhemmin muualle kun tämä on vielä kesken. Huivin on tarkoitus lähteä toiselle ex-kämppikselle Kanadaan ennen joulua joten tuo on aika tärkeää pukertaa valmiiksi pian...

Ja näkyy sitä valoa tuohon neulekasaankin:
217000.jpg
Traktori-hihat

Vielä yksi lisäys ja sitten 2,5 cm ja siinä! Kaikki osat on olemassa, pakotettuna todellisuuteen. Jonkun pitäisi vain saada minut myös pakottamaan ne osat yhdeksi paidaksi! Ei sattuis löytymään vapaaehtoisia??

Huomaa muuten, etten todellakaan ole tullut neulontakaapista ulos -veljeni soitti tuossa aiemmin illalla ja kyseli kuulumisia. Kuulin ison rattaan raksuttavan tyhjää kun ilmoitin että hyvää kuuluu mutta harteita särkee kun ole kutonut niin paljon. Hyvä ettei velu kysyny että ai, mitä se on?? Hehe... No, oottakoon sukkia jouluksi... Vaikka on sillä sukantekijä ihan omastakin takaa nykysin.

Mutta, koska keskiviikkona yleensä istun kutomassa siihen asti että naapurit kömpii baarista, lähden siihen samaan hommaan nyt.
-H-