Puikoille pääsi tänä aamuna kummipojan traktori-paita. Vantaalla asuva poju on aina "Lapin" mummolaan tullessaan ekana menossa navettaan tai traktoritalliin... Oliskohan siinä minun vanhemmille kasvamassa tilanjatkaa kun meistä lapsista ei kenestäkään siihen taida olla innostusta/kykyä?? :D Ohje löytyi Novitan numerosta 3/2000. Siinä oli sellaisia koirapuseroita, joiden silmukkamäärien ja muiden mittojen mukaan aion tehdä paidan. Kuvan olen väkertänyt itse. Tässä esimakua kuvasta:
169696.jpg
Pienoiskoossa tietty. Ruutupaperille piirrettynä yks ruutu = yks silmukka, mutta todellisuudessa pitää laskea että montako silmukkaa kuvaan pitää olla. Ja vois tietty pitää langanjuoksutkin löysempinä :P
Väritkin on ihan toiset. Ei taitas minun sisko antaa pojalle oranssia paitaa päälle. Harmi vaan että Novitan Floricassa ei ole punaista lankaa -ainakaan täältä en Prismasta löytäny.

Puikoilta pois pääsi Leskenlehti-huivi, joka vielä odottaa päättelyä ja venytystä. Lanka loppui valitettavasti kesken ja lauantai-illan huumassa ei enää päässy kauppaan, mutta onneksi oli mustaa Nalle-lankaa laatikossa, päätellessä ei oikeataan edes huomaa että lanka siinä kohden vaihtui. Tyhmässä kohtaa, joo... Kuvaan sitten kun huivi on pingotettu.

-H-