261948.jpg
Mary Olki: Kirjokintaista kauneimmat, 1978
Seikkailin eilen koulun kirjastossa ja tämmösen löysin! Olen aiemminkin sieltä käsitykirjoja löytänyt, mm. sellaisen missä oli neuleita ympäri maailmaa. Tuossa kannessa nyt kummiski seisoo nuo Lapin/Inarin lapaset, joita halaisin oppia tekemään. Sukkaankin oli ohje, mutta "isoavoppi" tekee vielä runsaasti tuolla mallilla, joten jätän ne sukat hänen reviirikseen.

Esittelijänä "blogikoira" Husky. Husky onkin maailmanmatkaaja. Husky oli mukanani Kanadassa ja Meksikossa viime talvena. Saksan hän valitettavasti koki vain matkalaukun kautta. Husky tuli minulle "vahingossa": poikaystäväni oli ensimmäisenä seurustelujoulunamme töissä paikallisella safariyrityksellä. Heidän oli tarkoitus antaa noita pehmohuskyja espanjalaisille turisteille, mutta heille sattui unohdus. Poikaystäväni otti mukaansa kaksi ja toisen sain minä ja toisen avoppi.

Husky onkin kulkenut mukanani myös yliopistolla; vanhassa repussani oli juomapullolle verkkotasku ulkopuolella ja siihen Husky sitten pääsi. Syynä oli kuulemma että se halusi vetää minut talvella irti jos juutuin lumihankeen (menin ekana talvena aina oikopolkuja, en pyötäteitä pitkin)