Eli päätin viimeistellä Jaywalkerit  Grumperinan ohjeella, koska näyttää siltä, että meidän ulkolämpömittarimme voisi korvata pahvilappusella jossa lukee -25C!

Olen lopputulokseen varsin tyytyväinen.
359467.jpg
Malli: Jaywalker, ks. linkki yllä
Lanka: 7 Veljestä Moniraita, 60 s ja 4mm puikot
Langanmenekki: n. 70-80 grammaa, päätellen jäljelle jääneestä nyssäkästä
Koko: naisen, eli ihan miulle itelle

Raidat sain kohdalleen muuten, paitsi jälkimmäiseksi tehdyssä sukassa vain päättelysilmukat tulivat mustalla. Mutta eipä se harmita. Seuraavalla kerralla teen varmaan jotain juttuja toisin -niin kuin esimerkiksi vähennän jalkapohjan silmukoita kahdellä nykyisestä. Nyt oli puoliväliin asti 1. ja 4. puikoillakin 15 s ja sitten kavensin niiltä yhdet silmukat. Lopputulos muistuttaa silti pikkuisen räpylää. Kelpaapahan tepsutella.

Ja kyllä, pakkasesta huolimatta pidän myös kesähousuja kotihousuina. Joskus. Muuten kuljen vanhoissa taekwon-do-housuissa. Jos kenelläkään kiinnosti :-D

Seuraava projekti on sitten se Pavonis ja miehekkeen tumput. Kannattaako sitä Huopasen vyötteen ohjetta käyttää tumppujen tekoon? Huopuvuus tottakai vaihtelee ihan pesukoneen mukaan, mutta noin yleensä?

-H-

p.s. Minua ei viety Ranualle nallejen seuraksi pötköttelemään, kaikesta päätellen, vaikka olin karhuntaljaneule päälläni koulussa tänään. Eikä palellut, vaikka ylppärillä tahtoo olla yleensä yhtä lämmintä sisällä kuin ulkona.