Edit: korjasin tuon lainauksen kun lupasin. -H-

Luentoneuleena Thuja-sukka mukana, nyt kylläkin keskityn bloggailemaan ja lukemaan muiden blogeja. Kuolettavan tylsää. Siis luennon, ei blogien anti ;-) Thujista ei sitten tule kuvaa ennen kuin jouluna, koska ne ovat salaisuus. ;-D Langaksi valitsin maastonvärisen Nallen ja 2,75 mm puikot (metalliset, äiskän varastoista).

Ne puikot ovat muuten ihanat. Pitäisköhän minunkin hommata jostain Addeja kun kaikki niitä niin kehuu? Olen kyllä tuon nettishoppailun pyrkinyt pitämään tosi minimissä. Voisi kuitenkin sanoa kuten Mary Olki totesi "Kirjoneulekintaista kauneimmat": "Työvälineinä käytetään metallisia puikkoja. Vain niillä neuloen tulee työstä tasaista. Ohuet muovipuikot, jotka esim. lasten tottumattomissta käsissä vääntyilevät ja antavat epävarmuuden tunteen, eivät ole kunnon työvälineitä. On varmaan niiden syy, että monet koulutytöt suhtautuvat vastenmielisesti neulomiseen." (Mary Olki; Kirjokintaista kauneimmat -ja muita neuletöitä, Porvoo 1978 s. 11)
(muutan kirjan nimen ja lainauksen tarkemmaksi kun pääsen  kotiin sen kirjan luo, ei hätää!!)

Ulla on siis ilmestynyt. Siellä ihanimpana Tikrun Green Day pullover. Osaisinpa tehdä palmikoita. (lue: viitsisinpä opetella tekemään..). Ihastelin siä jo aikanaan Tikrun omassa blogissa. Voisin kyllä kuvitella tekeväni sen jostain raitalangasta ja olis mulla sen kanssa pidettäviä muitakin vaatteita jo.... puuttuu vaan aikaa ja tarmoa. *niisk*

Tuulia taas oli tehnyt Upean Louhi-neuletakin. Ajattelin prosessia seuratessani että hän varmaan tekee sellaista normaalimittaista neuletakkia, mutta arvelin monien muiden tavoin väärin. Hieno!

Takasin kuuntelulle!
-H-
270579.jpg