Eli Secet Pal 10. Missasin SNY:n viime vuonna ja samoin tänä vuonna. Secret Pal 10 on kansainvälinen, USA:sta käsin järjestetty Salainen Ystävätempaus ja päätin lähteä mukaan. Tästä syystä siis myös enkuksi.
(English below, in italics)

Synttärilahjakin saapui Hobboksista. Nancy Bushin Knitting On the Road ja Folk Socks. Kumpaakin ehdin jo hieman laavailla ja nyt jo monta kivaa ohjetta löytynyt.

Pavonis ei eilen edennyt vaikka oli maakuntakierroksella mukana, väsytti niin turkaisesti ettei jaksanut edes neuloa. Toivottavasti saan sen kuitenkin tällä viikolla valmiiksi. Toivottavasti.

Sääkin lauhtui yllättäen niin, että pääsin jälleen juoksulenkille. Että tuntuu hyvältä syksyn kolotuksen jälkeen, kun saa päästellä niin lujaa kuin haluttaa. Kädessä oli Aili-sormikkaat ja päässe Odessa ;-D Viikonloppuisin tietysti tuntuu edelleen polvissa, koska joutuu paljain jaloin seisomaan ja kun kerta on tuota pronaatiovikaa niin heti jalat antaa tietää ettei ne tykkää...

Ok, Secret Pal 10 starts in March and because I missed out of the Finnish equivalents both last year and this year, I decided to join in. So far I haven't really written anything in English on my blog, but it won't be a problem, since I like English very much.

I got a birthday present from a Finnish webstore Hobboks (link above in the Finnish text). I had a little time after school to skim through both of those fabulous books and I think I'll have some socks on the needles soon.

At the moment I have a triangle scarf called Pavonis on the needles as well as a pair of Jaywalker-socks by Grumperina for my mother. The scarf pattern is by Särmä, a Finnish knitblogger. The scarf was with me yesterday on a weekly roadtrip, but it didni't progress at all.

The eather up here has been quite cold lately (around -25 degrees Celcius), but today it was warmer and I was able to go for a run outside. It felt so good after spending so many useless days inside.

390939.jpg
Pavonis ja snttärilahjat/ My WIP-scarf "Pavonis" and the
presents

Laterz,
-H-