Kirjoittelin jo aiemmin, mutta meidän verkossa tehdään päivityksiä ja näköjään sitten meni sekin kirjoitus hukkaan sen sileän tien.

Kuitenkin, Traktoripusero etenee oikein mukavaa vauhtia; etukappaleessa on jo kainalokavennukset ja kuvakin on melkein valmis -hiuket kyllä harmaantuu sitä kuvaa väkertäessä ja inhottaa jo ajatella kuinka paljon niitä langanpätkiä on pääteltävänä....

Leskenlehden saan toivottavasti pingotettua viikonloppuna kun piipahdan omien vanhempieni luona. Anoppikokelas taas piti Mollyn pannasta jonka taiteilin viime perjantaina.

Kaupasta taas lähti eilen mukaan kaksi kerää turkoosia Novitan Malibua, Prismassa on siis edelleen sellainen pieni alennuskori... Ideoita lankaa varten ei ole. Yhteensä sitä on 200 g, 50% puuvillaa ja 50% akryyliä. Riittäiskö M-kokoiseen kesätoppiin/t-paitaan vai tuleeko siitä sitten jonkinlainen huivi. Ideoita, ehdotuksia? Lanka on aika paksua, vähän niinkuin punottua.

Stitch 'n' Bitchistä ole tähän mennessä löytänyt kolme kivaa mallia; kietaisujakun, raitapaidan ja Suomi-klassiset Jussi-sukat.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!
-H-