Tätini Edith ilmoittaa: Molly's Headband-linkki lisätty

Optikkoliike oli toiminut erittäin pikaisesti ja eilen iltapäivällä soitettiin että sekä silmälasit että piilolissit ovat noutovalmiina. Hienoa. Tänään sitten aamupäivällä pyöräilin ne hakemaan.


187798.jpg

187799.jpg

Mallista ei saatu nyt näyttävää kuvaa, sillä väsyneet kasvot eivät suostuneet yhteispeliin kameran kanssa, apinasuojus taitaa olla rikki :-D

Syy väsymykseen on Molly (varoituksen sana, malli räjähtänyt!):

187800.jpg
Pannasta tuli melko leveä, koska lankana käytin tuota kirottua luonnonvalkoista seitsemää veljestä, josta en varmaan ikinä pääse eroon. Puikkoina neloset.

Tämä oli minun ensimmäinen pitsineulostyö -opettelin oikeaoppiset langankierrot eilen iltapäivällä! Pannan aloitin iltayhdeksältä ja purin kolmesti ennen kuin onnisti. Nukkumaan menin sitten siihen aikaan kun talon muut asukkaat kuuluivat tulevan kapakista kotiin. :-S Ajattelin antaa tämän anopintekeleelle toipilaslahjaksi, koska hän on tämän viikon joutunut viettämään sairaalassa. Voihan sitä käyttää vaikka näin (alku)syksystä lenkkillä korvien suojana.

Malli oli helppo ja mukava tehdä, toistettavan mallikerran oppi tosi nopeasti -jopa näin vähäisellä kokemuksella. Teen varmasti itselleni toisen, ohuemmasta langasta.

Iltapäivällä opettelin myös neulomaan vasenkätisesti -näin unta yhtenä yönä että kudoin oikealta vasemmalle ja herätessä tajusin ettei se kovin vaikeaa voi olla! Nurjan silmukan kanssa meni vähän aikaa hahmottaessa, mutta sekin onnistui lopulta. Ajatuksena oli että näin säästyisin sileää neuloessa sen nurjan kierroksen tekemisestä; voisi sahata neuleen oikeaa puolta edestakaisin ja koko ajan neuloa oikeaa ;-) Molly tuli kuitenkin vielä ihan oikeakätisesti.

Muoriskalle vielä: Kirjojen kimppatilaus olis oikein hyvä ajatus! Laitatko vaikka sähköpostia iksnah_84 (at) hotmail piste com niin voidaan sopia tarkemmin!

Hauskaa viikonloppua kaikille!
-H-